Unikidz zoveel meer dan alleen opvang

Met hart en ziel zetten we ons dagelijks in om kinderen en jongeren de ruimte te geven om te groeien en bloeien, en het beste uit zichzelf te halen door middel van ons uitgebreide aanbod van activiteiten.


In onze nauwe samenwerking met Daltonschool Neptunus zorgen wij ervoor dat kinderen van 0 t/m 13 jaar de mogelijkheid krijgen om zich te ontwikkelen. Het kind staat centraal vanuit de samenwerkingsdriehoek met ouders, onderwijs en kinderopvang. Wij staan samen voor talentontwikkeling van kinderen en sluiten daarbij aan op het onderwijsprofiel van de school.


Onze activiteiten stimuleren de ontwikkeling op allerlei gebieden. We letten erop dat er naast de activiteiten ook voldoende ruimte blijft voor ontspanning en rust. De meeste activiteiten worden begeleid door ons eigen deskundige team. Voor een aantal activiteiten werken we samen met professionals van buitenaf. Zij beleven hier net zoveel plezier aan als de kinderen zelf!


Unikidz biedt haar activiteiten aan in 4 ontwikkelingsgebieden:
  • Fitkidz (sport & beweging)
  • Mindkidz (ontwikkeling & onderwijs)
  • Soulkidz (met hart & ziel)
  • SkillsKidz (maken en creëren)

Gezonde en verantwoorde maaltijden en tussendoortjes, daar kiezen we bij UniKidz heel bewust voor. Wij hechten veel waarde aan een gevarieerd en gezond voedingspatroon voor onze kinderen. Daarom zijn onze producten dagvers, seizoensgebonden en zijn we kritisch op de ingrediënten. Dagelijks hebben wij gezellige tafelmomenten met alle kinderen van UniKidz, waarbij een lunch en/of tussendoortje, fruit en drinken worden aangeboden. Het eten en drinken is in de prijs inbegrepen. Wij houden rekening met allergieën en speciale dieetwensen.


Team van UniKidz

Onze UniKanjers barsten van het talent. Belangrijke eigenschappen als enthousiast, liefdevol, deskundig en betrokken kenmerken onze collega’s en ons team zorgvuldig samengesteld. Zij staan elke dag met liefde klaar voor jouw kind! Ons team bestaat uit bevlogen MBO-, HBO- en WO-gediplomeerde medewerkers, met ieder een eigen specialisme. Wij beschikken o.a. over sport- en dansinstructeurs, erkende Lego Educators, theaterdocenten, creatieve duizendpoten, koks, STEAM-specialisten, pedagogisch coaches en outdoor professionals. Zij brengen hun talenten graag over aan onze kidz!